Soc Josep Ureña i formo part del club btt la moleta, un club on combinem la pràctica del nostre esport preferit i l'organització de marxes i trobades de bicicleta de muntanya que tenen per objecte fomentar l'esport i donar a conèixer el nostre territori.
En aquests dos últims anys he anat buscant una especialitat dins de la bicicleta de muntanya que em dones satisfaccions i motivacions diferents, i l'he trobat, la llarga distància, que combina aventura, contacte amb diferents paratges i desenvolupament físic i mental.
Per aixó aquest any es veurà complert un dels meus somnis, que es participar en una prova per etapes que tindrà lloc al desert marroquí, considerada una de les proves de bicicleta de muntanya més dures del mon, la TITAN DESERT.

AGRAIR EL SUPORT DE TOTS ELS COL'LABORADORS, FAMILIARS I AMICS, que han fet possible que jo doni el primer pas,  inscriure'm en aquesta prova. El segon pas ja es cosa meva, completar amb éxit les 6 etapes de la Milenio Titan Desert 2011 i no defraudar a ningú.


Gracies a tots.

 Josep.

1 comentario: